100% groene energie

Ons kantoor is energieneutraal en draait voor 100% op lokale wind- en zonne-energie.

Minder kilometers dus minder uitstoot

Vanwege de 7.000+ afhaalpunten waar klanten hun pakketje kunnen afhalen, maken we steeds minder kilometers bij het bezorgen.

Zorg voor de toekomst vereist duurzame logistiek. De besluiten die we nu nemen, bepalen in wat voor wereld wij en onze kinderen leven. Onze ambitie is om bij te dragen dat dit een nog betere wereld wordt.

Minder verpakkingsmateriaal

In 2022 gebruikten we 35% minder verpakkingsmateriaal dan in 2021, onder andere door artikelen op maat in te pakken. Daarnaast versturen we 95% van onze artikelen zonder opvulmateriaal.
Sinds 2022 is ons kantoor energieneutraal en voor 100% op lokale wind- en zonne-energie.

Steeds minder kilometers

Vanwege de 7.000+ afhaalpunten waar klanten hun pakketje kunnen afhalen, maken we steeds minder kilometers bij het bezorgen.
Minder verpakkingsmateriaal

Herkenbaar duurzaamheidslabel

Ons aanbod op het gebied van duurzame keuzes groeit enorm. Daarom hanteren we ook een herkenbaar label voor de diverse soorten duurzame artikelen in ons assortiment. En we leggen daarmee uit waarom die artikelen als duurzaam gelabeld worden.
Duurzamere materialen
Ons duurzame assortiment bestaat grotendeels uit producten gemaakt van gerecycled materiaal en verschillende biologische producten.

Duurzamer alternatief

In 60% van onze meer dan 11.000 productgroepen bieden we een duurzamer alternatief aan.

Herkenbaar duurzaamheidslabel

Ons aanbod op het gebied van duurzame keuzes groeit snel. Daarom hanteren we één herkenbaar label voor de diverse soorten duurzame artikelen in ons assortiment. En we leggen transparant uit waarom die artikelen als duurzaam gelabeld worden.

Mens & Maatschappij

De winkel van iedereen
Mammoetspeelgoed.nl is de winkel voor ons allemaal. Als één van de bekendste winkels van Nederland en België staan we middenin de samenleving. We zijn voor gelijke kansen voor iedereen en zetten ons daar volledig voor in.
We willen investeren in de medewerkers en de ondernemers van de toekomst.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.